Clean beauty from Scandinavia

Clean beauty from Scandinavia

RASVAINEN IHO

Jos sinulla on rasvainen iho, ihosi tuntuu kiiltävältä ja öljyiseltä ja sinulla saattaa olla suuret ihohuokoset ja finnejä. Rasvainen iho johtuu talirauhasten rasvan liikatuotannosta, mikä voi olla hormonaalista, perinnöllistä tai johtua väärälaisten ihonhoitotuotteiden tai meikkien käytöstä.

Kun sinulla on rasvainen iho, haluat poistaa kiiltoa. Tuote ei kuitenkaan saa kuivattaa ihoa ja siksi on tärkeää valita oikeat tuotteet, esimerkiksi rasvaiselle iholle sopiva meikkipohja. Monet uskovat, että rasvainen iho vaatii voimakkaita ja kuivattavia puhdistustuotteita, mutta rasvainen iho tarvitsee päinvastoin hellävaraista hoitoa ja tuotteita, jotka tasapainottavat ihon rasvantuotantoa.

Siksi sinun ei pidä pestä ihoa usein vedellä, koska se kuivattaa ihoa ja saa talirauhaset tuottamaan entistä enemmän talia. Suosituksena on mieto ja syväpuhdistava puhdistus ja mieto voide kosteutukseen. Sen jälkeen voi levittää meikin. Suosittelemme meikkipuuteria, joka peittää hyvin, tasoittaa ihoa ja antaa ihon hengittää.

Saat parhaan tuloksen, kun levität puuterin kabukisiveltimellä.