Clean beauty from Scandinavia

Clean beauty from Scandinavia

ONGELMAIHO

AKNE & RUUSUFINNI

Ruusufinni ja akne ovat kaksi ihosairautta, jotka tarkoittavat tulehtunutta punakkaa ja erittäin herkkää ihoa. Meillä on tuotteita, jotka auttavat peittämään punaiset kohdat samalla kun ne antavat ihon hengittää.

Ruusufinni on tulehduksellinen ihosairaus, josta kärsii noin 10 % väestöstä, ja etenkin naiset. Ihomuutoksia tulee useimmiten leukaan, nenään, poskille ja otsaan. Ihosta tulee tällöin punainen, ärtynyt ja siinä voi olla punoitusta, rakkuloita ja suurentunteita talirauhasia, minkä vuoksi se voidaan sekoittaa akneen. Akne on vaaraton ihosairaus, joka johtuu talirauhasten tulehtumisesta, mikä saattaa aiheuttaa ihon märkimisen.

Sekä ruusufinni että akne tekevät ihosta punaisen ja erittäin herkän, minkä vuoksi on tärkeää käyttää puhtaita, mietoja tuotteita, jotka antavat ihon hengittää ja jotka ovat samalla peittäviä ja kätkevät punoituksen. Kannattaa käyttää tuotteita, jotka on nimenomaan suunniteltu herkälle iholle. Siksi meikkipuuterimme soveltuu hyvin, koska se on ainoa Ruotsin Astma- ja allergialiiton hyväksymä meikkituote. Meikkipuuterimme koostuu 100 % puhdistetuista mineraaleista, se on peittävä, mutta ei tuki ihohuokosia (koska se ei sisällä vahaa), vaan antaa ihon hengittää. Siten se on täydellinen herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita tai säilöntäaineita, jotka saattavat kuivattaa ihoa, mikä vaikuttaa talintuotantoon ja pahentaa ruusufinniä ja aknea. Täältä voit lukea lisää meikkien sisältämistä ainesosista.

Lisäksi on erittäin tärkeää poistaa meikki kunnolla kasvoilta ennen nukkumaanmenoa ja puhdistaa kasvot hellävaraisilla puhdistustuotteilla, jotka eivät kuivata ihoa. Olemme kehittäneet erityisen peiteaineen ihon punaisille alueille. Idegran on puuterimainen peiteaine, jossa on vihreä sävy. Vihreä sävy neutraloi punaisia alueita ja auttaa peittämään punoituksen, ruusufinnin, aknen ja pintaverisuonet. Jos kasvoilla on suurempia punaisia alueita, voit sekoittaa Idegranin meikkipuuteriin, jolloin saat neutraalin ja tasaisen lopputuloksen.

Parhaan tuloksen saat, kun levität puuterin IDUN Mineralsin kabukisiveltimellä. Kabukisiveltimemme on valmistettu laadukkaasta synteettisestä materiaalista, taklonista, joka on allergiaystävällinen ja hellävarainen ja soveltuu erittäin herkälle iholle (kuten ruusufinnistä ja aknesta kärsivälle iholle. Löydät juuri sinulle sopivan sävyn tästä.