Clean beauty from Scandinavia

Clean beauty from Scandinavia

MEISTÄ

IDUN Minerals on ruotsalainen kauneudenhoitomerkki, jonka tuotteet perustuvat tarkkaan puhdistettuihin mineraaleihin. Merkki perustettiin kansainvälisenä naistenpäivänä vuonna 2011. Tuotekehittely tapahtuu yhteistyössä ruotsalaisten tutkijoiden ja ihoasiantuntijoiden kanssa, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen koostumuksen hoitavista ainesosista. Tuotteet sisältävät ainoastaan raaka-aineita, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa, joten tuotteet sopivat myös kaikkein herkimmille.

Sarja sisältää tuotteita kasvoille, silmille, huulille sekä kynsille. Valikoimiin kuuluu lisäksi meikkisiveltimiä ja tehokas siveltimien puhdistusaine. Lokakuusta 2017 IDUN Minerals on myynyt lisäksi ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty herkkäihoisille ja jotka säilyttävät ihon tasapainon. Lue lisää ihonhoidosta täältä!

Olemme ylpeitä siitä, että IDUN Mineralsin tuotteita myydään Ruotsissa ainoastaan apteekeissa, koska apteekkien laadunvalvonta on tarkkaa ja apteekit varmistavat, että tuotteiden raaka-aineet ovat hyväksyttyjä ja laadukkaita. Myös Suomessa Idun Minerals löytyy apteekistasi.

IDUN Minerals  –  Simply pure and clean