Volume & Care Conditioner | Tuuheuttava Hoitoaine

IDUN Minerals Volume & Care Conditioner on selvittävä hoitoaine ohuille hiuksille, jotka saavat pehmeyttä ja kosteutusta säilyttäen keveytensä. Tuuheuttava Hoitoaine antaa hiuksille tuuheutta ja tekee niistä pehmeät, sileät ja kiiltävät. Hoitoaine on rikastettu vitamiineilla ja mineraaleilla, jotka suojaavat ja vahvistavat hiuksia, antaen niille elinvoimaa. Tuuheuttava Hoitoaine on miedosti hajustettu hypoallergeenisillä tuoksuilla, joissa viipyilee aavistus merta ja kesän tuulahdustaLisätietoja
€18
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Jaa!

IDUN Minerals Volume & Care Conditioner on selvittävä hoitoaine ohuille hiuksille, jotka saavat pehmeyttä ja kosteutusta säilyttäen keveytensä.

Tuuheuttava Hoitoaine antaa hiuksille tuuheutta ja tekee niistä pehmeät, sileät ja kiiltävät. Hoitoaine on rikastettu vitamiineilla ja mineraaleilla, jotka suojaavat ja vahvistavat hiuksia, antaen niille elinvoimaa. Tuuheuttava Hoitoaine on miedosti hajustettu hypoallergeenisillä tuoksuilla, joissa viipyilee aavistus merta ja kesän tuulahdusta.

  

 

Keskeiset ainesosat

Ominaisuudet:

  • 100 % vegaaninen
  • Dermatologisesti testattu
  • Hypoallergeeninen tuoksu, soveltuu herkälle iholle
  • Unisex
  • Kehitetty erittäin ohuille hiuksille

250 ml

Levitä shampoopesun jälkeen märille tai kosteille hiuksille ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele perusteellisesti.

 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Canola Oil, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hydrolyzed Pea Protein, Malic Acid, Glycerin, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Isopropanol, Lecithin, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Volume & Care Conditioner's product formulation is manufactured at a factory in Sweden that is environmentally certified to the latest ISO 14001 standard from the SIS Swedish Standard Institute. The plant takes a clear responsibility and shows transparency in its production.

 

We always recommend recycling used packaging. Read more about how to recycle the packaging in our recycling guide 

Tuotearvostelut

Kosteuttaa ja rauhoittaa pään ihoa, ei latista hentoakaan hiusta
tuotettu Wikinggruppen