Len | Sävytetty Päivävoide

Sävytetty Päivävoide Len kosteuttaa ihoa tehokkaasti, antaen sille luonnollisen hehkun. Lisäksi sillä on ihon sävyä korjaava vaikutus. Värillinen päivävoide on rikastettu tehokkailla ravitsevilla ainesosilla, kuten canola-, shea- ja oliiviöljyillä. Tarkoin puhdistetut mineraalit puolestaan tarjoavat helppoa peittävyyttä. Antioksidantit, C- ja E-vitamiinit, suojaavat vapailta radikaaleja ja glyseriini ja PCA pitävät ihon kosteutettuna koko päivän. Tuote mukautuu helposti ihoon ja on helppo levittää.Lisätietoja
€26
Len | Tinted Daycream:
Tinted Daycream Light/Medium
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Jaa!

Sävytetty Päivävoide Len kosteuttaa ihoa tehokkaasti, antaen sille luonnollisen hehkun. Lisäksi sillä on ihon sävyä korjaava vaikutus. Värillinen päivävoide on rikastettu tehokkailla ravitsevilla ainesosilla, kuten canola-, shea- ja oliiviöljyillä. Tarkoin puhdistetut mineraalit puolestaan tarjoavat helppoa peittävyyttä. Antioksidantit, C- ja E-vitamiinit, suojaavat vapailta radikaaleja ja glyseriini ja PCA pitävät ihon kosteutettuna koko päivän. Tuote mukautuu helposti ihoon ja on helppo levittää.

 

 

Len on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat ihon pysyvän kosteutettuna pitkin päivää. Len antaa kevyen tunteen iholle, kuin meikkiä ei olisi laisinkaan ja se korjaa ihon sävyä hieman. Pehmeästi valoa heijastava ominaisuus antaa iholle raikkaan ja terveen hohdon.

Len on ruotsia ja tarkoittaa pehmeää, viitaten sen vaikutukseen iholla.

Sävytettyä päivävoidetta saa kuudessa eri sävyssä, erittäin vaaleasta tummaan. (Extra light to Deep.)

Keskeiset ainesosat:

  • Ihon sävyä korjaavat mineraalipigmentit
  • Hoitavat ja kosteuttavat canola-, oliivi- ja sheaöljy, sekä glyseriini ja PCA
  • C- ja E-vitamiinit (antioksidantit)

Ominaisuudet:

  • Dermatologisesti testattu
  • 100 % vegaaninen
  • Parfyymiton
  • Unisex

50 ml

 

Käytä puhdistuksen jälkeen päivävoiteen tavoin kasvoilla, kaulalla ja dekolteella. Voidaan levittää meikkivoidesiveltimellä, meikkisienellä tai sormin.

 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Canola Oil, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Shea Butter Ethyl Esters, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Ascorbyl Phosphate, Malic Acid, Sodium PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Zinc PCA, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, +/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Lens product formulation is produced in a factory that is environmentally certified according to the ISO 14001 standard with production in Sweden. The standard has high requirements for improvements and the achievement of environmental goals and more.

 

We always recommend recycling used packaging. Read more about how to recycle the packaging in our recycling guide 

Tuotearvostelut

Ihanan kevyt ja luonnollinen sävy. Levittyy ja pysyy hyvin.
tuotettu Wikinggruppen