Silfr Ruskea | Ripsiväri

Silfir Brown ripsivärillä on uusi vegaaninen koostumus ja uusi, kestävämmän kehityksen mukainen pakkaus (21% vähemmän materiaalia). Silfr Brown on ruskea, ripsiä pidentävä ja ne kauniisti erotteleva ripsiväri. Sen peptidit muodostavat illuusion pidemmistä ripsistä. Tarkkaan puhdistetut mineraalipigmentit antavat intensiivisen ruskean värin ja tarkkaan valikoidut raaka-aikeet vahvistavat, suojaavat ja ravitsevat ripsiä.Lisätietoja
€24
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Jaa!

Silfr Brown ripsivärillä on uusi vegaaninen koostumus ja uusi, kestävämmän kehityksen mukainen pakkaus (21% vähemmän materiaalia). Silfr Brown on ruskea, ripsiä pidentävä ja ne kauniisti erotteleva ripsiväri. Sen peptidit muodostavat illuusion pidemmistä ripsistä. Tarkkaan puhdistetut mineraalipigmentit antavat intensiivisen ruskean värin ja tarkkaan valikoidut raaka-aikeet vahvistavat, suojaavat ja ravitsevat ripsiä. Ripsivärissä on kapea kumiharja, joka helpottaa ripsivärin levitystä jopa lyhyimpiinkin ripsiin. 

Kaikki IDUN Mineralsin ripsivärit ovat silmätautien erikoislääkäreiden testaamia ja sopivat herkille silmille, sekä piilolinssien käyttäjille.

tuotettu Wikinggruppen