Gull | Ripsiväri

Gull ripsivärillä on uusi kestävämmän kehityksen mukainen pakkaus  (50% vähemmän materiaalia) ja sama vegaaninen koostumus. Gull on volumisoiva ripsiväri, joka saa aikaan klassisesti tuuheat ripset. Tarkkaan puhdistetut mineraalipigmentit antavat intensiivisen mustan värin ja tarkkaan valikoidut raaka-aikeet vahvistavat, suojaavat ja ravitsevat ripsiä.Lisätietoja
€24
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Jaa!

Gull ripsivärillä on uusi kestävämmän kehityksen mukainen pakkaus  (50% vähemmän materiaalia) ja sama vegaaninen koostumus. Gull on volumisoiva ripsiväri, joka saa aikaan klassisesti tuuheat ripset. Tarkkaan puhdistetut mineraalipigmentit antavat intensiivisen mustan värin ja tarkkaan valikoidut raaka-aikeet vahvistavat, suojaavat ja ravitsevat ripsiä.

Siinä on kapea kuituharja. Gull on vettä hylkivä ja voidaan puhdistaa meikinpoistoaineella, kuten IDUN Mineralsin Cleansing Face & Eye Lotionilla, tai Cleansing Face & Eye Moussella ja kädenlämpöisellä vedellä.

Kaikki IDUN Mineralsin ripsivärit ovat silmätautien erikoislääkäreiden testaamia ja sopivat herkille silmille, sekä piilolinssien käyttäjille.

tuotettu Wikinggruppen