Mineralpuuterit

IDUN Mineralsin mineeraalipuuterivalikoima sisältää useita vaihtoehtoja, jotka kaikki kiinnittävät meikin ja saavat meikin kestämään koko päivän. Ljuvlig, Underbar, Vacker, Fantastisk, Makalös ja Otrolig ovat kuusi kevyesti peittävää erisävyistä kivipuuteria, joita voi käyttää meikin kiinnittämiseen, parantamaan meikkiä päivän aikana tai yksinään, kun haluat luonnollisen lopputuloksen.  

Tora on läpikuultava mineraali-irtopuuteri, joka tasapainottaa talintuotantoa ja antaa mattamaisen lopputuloksen kasvoille, jotka saattavat kiiltää päivän mittaan. Tilda kiinnittää meikin samalla kun se luo upeaa hohtoa. Voidaan käyttää hihglighterina.

Puuterimme antavat ihon hengittää riippumatta siitä, kuinka paljon sitä levität. Ne eivät sisältää säilöntäaineita, hajusteita tai aineita, joiden on todettu aiheuttavan allergiaa tai kutinaa. Tasoittavat, hehkua tuovat ja peittävät puuterit sopivat kaikille, myös herkkäihoisille tai ruusufinnistä tai aknesta kärsiville. Kaikki puuterit ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Lisätietoja
Tyhjennä kaikki

Powder | Result/Finish

 selaa luokkia
Lajittele

Popular products

tuotettu Wikinggruppen