Kasvot

IDUN Mineralsin kasvoille tarkoitetut tuotteet koostuvat puhtaista mineraaleista, jotka luovat luonnollisen tuloksen ja hoitavat ihoa.

IDUN Mineralsin kasvomeikkivalikoima sisältää meikkipohjat, kiinnityspuuterit, pohjustusaineet, peiteaineet, poskipunat, aurinkopuuterit ja hihglighterit.

Kasvomeikit sisältävät tarkkaan puhdistettuja mineraaleja. Meikeissä on hoitavia ominaisuuksia, joten ne ovat hellävaraisia. Lisäksi valikoimissamme on tuotteita erilaisiin tarkoituksiin. Haluatpa sitten luoda mattapintaiset kasvot tai saada lisää hehkua, valikoimistamme löytyy tuotteet virheettömille kasvoille.

IDUN Mineralsin meikkipuuteri on valmistettu 100 % tarkkaan puhdistetuista mineraaleista (micasta, raudasta, titaanista ja sinkistä), jotka suojaavat ihoa. Puuteri muuttuu iholle levitettäessä silkinsileäksi, ja sillä saa hieman peittävän tai täysin peittävän lopputuloksen. Meikkipuuteri levittyy iholle tasaisesti ja antaa luonnollisen, hieman hohtavan lopputuloksen. Meikkipuuterista on saatavana 18 eri sävyä. 

IDUN Mineralsilla on kaksi erilaista meikkivoidetta. Norrsken on hehkua tuova meikkivoide, joka peittää kevyesti. Se sisältää pohjoismaista puolukkaöljyä, joka antaa iholle luonnollisesta hehkua. Norrskenin ainesosat ovat myös runsaasti kosteuttavia, ja siksi Norrsken-meikkivoide on täydellinen valinta kuivalle iholle. 

Lisätietoja
Tyhjennä kaikki

Foundation | Coverage

Powder | Result/Finish

Concealer | Result/Finish

Bronzer | Result/Finish

Skin care | Skin type

 selaa luokkia
Lajittele

Popular products

tuotettu Wikinggruppen