Smoothing Face Scrub | Rauhoittava Kasvokuorinta

IDUN Minerals Rauhoittava Kasvokuorinta on kuoriva ja syväpuhdistava kuorinta, joka auttaa ihoa elpymään. Hioma-aineena on luonnollisen piioksidin rakeet, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ja omenahappo, joka vaikuttaa miedosti kuorivana. Kuorinta-aine on rikastettu glyseriinillä, PCA:lla ja mineraaleilla. Nämä ovat ainesosia, jotka esiintyvät luonnollisesti ihossa, pitäen sen kosteutettuna ja aktivoiden väsynyttä ihoa.Lisätietoja
€16
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Jaa!

IDUN Minerals Rauhoittava Kasvokuorinta on kuoriva ja syväpuhdistava kuorinta, joka auttaa ihoa elpymään. Hioma-aineena on luonnollisen piioksidin rakeet, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ja omenahappo, joka vaikuttaa miedosti kuorivana. Kuorinta-aine on rikastettu glyseriinillä, PCA:lla ja mineraaleilla. Nämä ovat ainesosia, jotka esiintyvät luonnollisesti ihossa, pitäen sen kosteutettuna ja aktivoiden väsynyttä ihoa.

Rauhoittava Kasvokuorinta on kehitetty herkälle ja paksummalle iholle. Kaikista herkimmälle iholle suositellaan Hellävaraista Kasvokuorintaa.

 

Keskeiset ainesosat

  • Piioksidin rakeet poistavat kuollutta ihosolukkoa
  • Omenahappo kevyesti kuorivalla vaikutuksella
  • Hellävaraiset puhdistusaineet poistavat likaa ja saasteita
  • Glyseriini, PCA ja mineraalit (ainesosat joita löytyy luonnollisesti ihosta)

 

Ominaisuudet:

  • 100 % vegaaninen
  • Dermatologisesti testattu
  • Parfyymiton
  • Unisex

75 ml

Levitä sormilla pieni määrä puhdistetulle, märälle iholle, silmien aluetta varoen. Hiero kasvoille pyörivillä liikkeillä ja huuhdo kädenlämpöisellä vedellä. Käytä kolmesti viikossa.

Aqua [Water], Sodium Laureth Sulfate, Silica, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Crosspolymer - 4, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Malic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Zinc PCA, Phenoxyethanol. 

The product formulation for Smoothing Face Scrub is manufactured in Sweden at a factory that is environmentally certified to the latest updated ISO 14001 standard. The factory, therefore, takes a clear responsibility and shows transparency in its production. The product packaging is made in Sweden of bio-based PE. Instead of fossil-based PE, this is a plastic made from renewable raw material.

We always recommend recycling used packaging. Read more about how to recycle the packaging in our recycling guide 

Tuotearvostelut


Olen tyytyväinen tuotteeseen.
tuotettu Wikinggruppen