PUHDISTUSTUOTTEET

IDUN Minerals tarjoaa ihon puhdistukseen puhdistusvaahdon, puhdistusemulsion ja miselliveden. Nämä tuotteet poistavat iholta epäpuhtaudet ja jopa vedenkestävän meikin. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös kaikista herkkäihoisimmille.

Cleansing Face & Eye Mousse sisältää luonnollisia mietoja ainesosia ja iholla luonnostaan esiintyviä kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä ja PCA:ta. Tämän ansiosta vaahto soveltuu jokapäiväiseen käyttöön ja myös kuivalle iholle. Cleansing Face & Eye Lotion on emulsiopohjainen puhdistusaine, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja jopa vedenkestävän meikin.

IDUN Minerals -puhdistusemulsio sisältää rapsi- ja kauraöljyjä, jotka estävät ihon kuivumista. Tuote sopii hyvin kuivalle iholle. Cleansing Micellar Water on kosteuttava misellivesi. Se on hellävaraisesti puhdistava ja poistaa kasvoilta viimeiset epäpuhtaudet ja meikin jäämät. Samalla se kosteuttaa ja suojaa ihoa kasvoilta luonnostaan löytyvien humektanttien, kuten glyseriinin ja PCA:n avulla. Mineraalit puolestaan auttavat säilyttämään ihon pH-arvon.

Lisätietoja
Tyhjennä kaikki

Skin care | Skin type

 selaa luokkia
Lajittele

Popular products

tuotettu Wikinggruppen