Repair & Care Conditioner| Korjaava Hoitoaine

IDUN Minerals Korjaava Hoitoaine on selvittävä hoitoaine kuiville ja vaurioituneilla hiuksille. Se on korjaava, hoitava ja suojaava hoitoaine, joka kosteuttaa ja samalla vahvistaa hiusten rakennetta, elvyttäen hiuksia ja antaen niille pehmeyttä ja kiiltoa. Miedosti hajustettu hypoallergeenisillä tuoksuilla, joissa viipyilee aavistus merta ja kesän tuulahdusta.Lisätietoja
€18
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Jaa!

IDUN Minerals Korjaava Hoitoaine on selvittävä hoitoaine kuiville ja vaurioituneilla hiuksille. Se on korjaava, hoitava ja suojaava hoitoaine, joka kosteuttaa ja samalla vahvistaa hiusten rakennetta, elvyttäen hiuksia ja antaen niille pehmeyttä ja kiiltoa. Miedosti hajustettu hypoallergeenisillä tuoksuilla, joissa viipyilee aavistus merta ja kesän tuulahdusta.

Keskeiset ainesosat

Ominaisuudet:

  • 100 % vegaaninen
  • Dermatologisesti testattu
  • Hypoallergeneninen tuoksu, sopii herkälle iholle
  • Unisex
  • Kehitetty erittäin kuiville hiuksille ja päänahalle

250 ml

Levitä shampoopesun jälkeen märkiin tai kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa muutaman minuutin. Huuhtele perusteellisesti.

 Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Canola Oil, Glyceryl Stearate, Betaine, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Butylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Extract, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Malic Acid, Citric Acid, Isopropanol, Xanthan Gum, Glycerin, Lecithin, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

 

Repair & Care Conditioner's product formulation is manufactured in an environmentally certified factory according to the latest updated ISO 14001 standard with production in Sweden. The factory takes a clear responsibility and shows transparency in its production.

 

We always recommend recycling used packaging. Read more about how to recycle the packaging in our recycling guide 

Tuotearvostelut

tuotettu Wikinggruppen