Ohje

Täältä löydät meille usein esitettäviä kysymyksiä. Kun haluat nähdä, mitä tuote sisältää, katso kohta ”Raaka-aineet”, joka löytyy jokaiselta tuotesivulta.

Jos sinulla on edelleen kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Mistä IDUN Minerals on lähtöisin?

Vastaus:

IDUN Minerals on ruotsalainen, Tukholmassa perustettu kauneudenhoitosarja. IDUN Minerals lanseerattiin huhtikuussa 2011 Ruotsin markkinoilla.

Miten mineraalimeikit eroavat muista meikeistä?

Vastaus:

Mineraalituotteilla on parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia ja ne sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille. Mineraalit antavat lisäksi luonnollista suojaa auringon säteitä vastaan. Tarkkaan puhdistetut mineraalimeikit eivät sisällä yleisiä allergioita aiheuttavia tai ärsyttäviä ainesosia.

Mitä tarkoittaa, että IDUN Mineralsin perustuotteet sisältävät ainoastaan 100 % tarkkaan puhdistettu mineraaleja?

Vastaus:

Det betyder att produkterna har renats från oönskat innehåll så som mikroorganismer, krom och nickel. Produkterna innehåller heller inga tillsatsämnen såsom syntetiska färgämnen, parfym, talk, konserveringsmedel (t.ex. parabener) eller utfyllnadsmedel (t.ex. bismuth). Genom att använda högrenade mineraler låter IDUN Minerals huden andas, porerna täpps inte igen och risken för irritation minskar. Detta gör att IDUN Minerals kan användas även av de med mycket känslig hy eller tendens till problem- och/eller allergibenägen hud.

Mitä IDUN Mineralsin tuotteet sisältävät?

Vastaus:

IDUN Mineralsin perustuotteet sisältävät 100 % tarkkaan puhdistettu mineraaleja, muun muassa:

  • Mica (epätasaisuuksille)
  • Rautaoksidi (antaa väriä ja mainitaan CI-numerolla (colour index))
  • Sinkkioksidi (torjuu bakteereita ja sisältää UV-suojan)
  • Titaanioksidi (mineraalijauhe, joka antaa aurinkosuojan (SPF) ja sisältää pigmenttiä.

IDUN Mineralsin tuotteet eivät sisällä vismutti oksidikloridia. Kotisivuillamme on kerrottu jokaisen tuotteen ainesosaluettelo.

 

Miksi vismutilla on negatiivinen vaikutus ihoon?

Vastaus:

Vismutti voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa kutinaa, kun kasvot lämpenevät. Se on ongelma monille, etenkin herkkäihoisille tai ongelmaihosta kärsiville. Iho voi ärsyyntyä myös siitä, kun puuterin joutuu ”työntämään” ihohuokosiin, jotta se pysyy.

Miksi tuotteissanne käytetään säilöntäaineita?

Vastaus:

Joissain tuotteissa, esimerkiksi ripsivärissä olemme päättäneet käyttää säilöntäaineita estääksemme bakteerien kasvua. Olemme valinneet säilöntäaineet kuitenkin huolella ja päätyneet aineisiin, jotka eivät aiheuta allergiaa ja sopivat herkille silmille. IDUN Mineralsin tuotteissa ei ole parabeeneja.

Ovatko mineraalimeikit hyviä iholle?

Vastaus:

Puhtaat mineraalimeikit, jotka eivät sisällä turhia lisäaineita, rauhoittavat ihoa. IDUN Mineralsin tuotteet eivät tuki ihohuokosia vaan antavat ihon hengittää.

Ovatko tuotteet allergiatestattuja?

Vastaus:

Tutkija ja apteekkari dosentti Marie Lodén, joka on ollut mukana IDUN Mineralsin lanseerauksessa, on varmistanut kaikki IDUN Mineralsin tuotteiden raaka-aineet. Mineraalien puhdistaminen vähentää muun muassa nikkelin ja kromin määrää, jolloin tuotteet sopivat entistä paremmin allergikoille ja herkkäihoisille. IDUN Mineralsin tuotteet on testattu henkilöillä, joilla on todettu nikkeliallergia, ja tulokset ovat osoittaneet, että nikkeliallergikot voivat käyttää IDUN Mineralsin tuotteita ongelmitta!

Sisältävätkö IDUN Mineralsin tuotteet nanopartikkeleita?

Vastaus:

Eivät!

Onko tuotteita testattu eläinkokein?

Vastaus:

Ei, IDUN Mineralsin tuotteita ei ole testattu eläimillä. IDUN Mineralsin siveltimet on lisäksi valmistettu taklonista (synteettisestä materiaalista) eivätkä siis ole luonnonkarvaa.

Sisältävätkö IDUN Mineralsin huulikiillot tai huulipunat eläinperäisiä rasvoja tai öljyjä?

Vastaus:

IDUN Mineralsin huulikiillot tai huulipunat eivät tietenkään sisällä eläinperäisiä rasvoja tai öljyjä. Käyttämämme rasvat ja öljyt ovat kasviperäisiä tai synteettisesti valmistettuja.

Missä IDUN Mineralsin tuotteita myydään?

Vastaus:

IDUN Mineralsin tuotteita myydään Suomessa hyvinvarustelluissa apteekeissa.
Idun Mineralsin tuotteita voi ostaa myös joidenkin aptekkien verkkokaupoista,
Tuotteita voi tietenkin tilata myös omasta verkkokaupastamme.
IDUN Minerals tuotteet löydät myös valikoiduista apteekeista Norjassa, Tanskassa ja Italiassa. Löydät jälleenmyyjämme tästä!

Onko IDUN Mineralsin tuotteista mahdollista saada näytteitä?

Vastaus:

Meillä ei ole mahdollisuutta lähettää näytteitä postitse. Suosittelemme tutustumaan tuotteisiin apteekissa, josta löydät myös testerit tuotteista.

tuotettu Wikinggruppen