KÄYTTÖEHDOT

 


Pakettisi pakataan ja lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Normaali toimitusaika on noin 1-3 päivää, mutta kiireaikoina toimitus saattaa kestää kauemmin. Kirjeet toimitetaan postilaatikkoosi mahdollisimman nopeasti. Emme valitettavasti voi kuitenkaan päättää, minne tuote toimitetaan (postilaatikkoon vai postin palvelupisteeseen), vaan se on kuljetusyhtiön päätettävissä.

Emme vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvan viivästyksen aiheuttamista kustannuksista.

Jos huomaat paketin vahingoittuneen kuljetuksessa, sinun tulee välittömästi ilmoittaa siitä kuljetusyhtiölle ja tehdä ilmoitus. Kieltäydy ottamasta vastaan vahingoittunutta pakettia. Jos huomaat paketin rikkoutumisen vasta, kun olet avannut sen ja vahinko on sellainen, että se saattaa johtua kuljetusyhtiön käsittelystä, ota yhtiöön yhteyttä ja tee ilmoitus. Jos kiistaa ei saada kuljetusyhtiön kanssa selvitettyä, ota meihin yhteyttä. Jos olet tehnyt tilauksen etkä nouda lähetystä ennen kuin se palautetaan meille (paketti noin 1 kuukauden sisällä, kirje 14 päivän), veloitamme siitä sinulta 20 euroa (sis. alv) käsittelymaksua.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen todellisen arvon mukaan - kulut lisätään verkkokaupassa ja ne näkyvät kassalla. Jos tilauksen arvo on alle 30 euroa, toimituskulut ovat 3 euroa (sis. ALV). Kun tilauksen arvo on yli 30 euroa, me laskutamme toimituskulut.

EU:n ulkopuolelle lähetettävien tilausten tullimaksuista ja arvonlisäverosta vastaa vastaanottaja.


MAKSUVAIHTOEHDOT

Verkkomaksu

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksukorteilla: Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron ja Maestro. Maksu suoritetaan turvallisesti Klarnan kautta. Kun maksat kortilla, emme tallenna korttitietojasi.

Lasku

Hoidamme laskutuksen yhteistyössä Klarna AB:n kanssa. Maksuehto on 14 päivää (kulut 0 EUR). Mikäli laskua ei makseta ajoissa, veloitetaan huomautuskulut (3 euroa) ja viivästyskorko. Lue Klarnan ehdot tästä.

Kuitti/Tilausvahvistus

Kun tilaus on vahvistettu, saat sähköpostiviestin, joka toimii tilausvahvistuksena. Saat toimituksen yhteydessä paperikuitin. Jos et saa tilausvahvistusta 30 minuutin kuluessa tilauksesta, tarkista että sähköpostiosoitteesi on oikea ja ilmoita meille asiasta, niin lähetämme sinulle vahvistuksen.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät 25 % ALV:n. Mikäli arvonlisäveron määrä muuttuu, varaamme oikeuden muuttaa hintojamme vastaavalla summalla. Pidätämme oikeuden paino- ja kirjoitusvirheisiin.


OSOITE & REKLAMAATIO

Palautuskäytäntö

Noudatamme kuluttajasuojalain etäkauppaa koskevia säännöksiä. Sinulla on oikeus peruttaa kauppa 14 kuluessa. Peruuttamisoikeus alkaa sinä päivänä, kun saat tilauksen tai osan siitä. Peruuttamisoikeus on voimassa ainoastaan silloin, kun tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaana sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen, mutta et voi rikkoa sinettiä tai kokeilla tuotetta. Kun aiot palauttaa tuotteen, vastaat sekä palautuskustannuksista että toimituskuluista. Ota aina ennen tuotteen palauttamista sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluun.

Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä. Kun reklamaatio tai tuotteen palautus on hyväksytty, palautamme maksamasi summan 30 päivän kuluessa. Kun käytät peruuttamisoikeutta, palauta tuotteet sivun alaosassa olevaan osoitteeseen.

Valitus

Jos tuote on vahingoittunut tai väärä, sinun tulee ilmoittaa asiasta kohtuullisen ajan kuluessa. Suosittelemme, että teet reklamaation lähetyslistan takapuolelle. Kuvaa virhe huolellisesti ja ilmoita, haluatko uuden tuotteen tilalle vai rahat takaisin. Jos reklamaatio hyväksytään, vastaamme tietenkin toimituskuluista. Lähetä reklamaatio samaan osoitteeseen kuin palautettavat tuotteet. Osoite on tämän sivun alareunassa.

 

 


 

HENKILÖTIEDOT

Varmistaaksemme, että täytämme EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset, olemme lisänneet nämä vaatimukset päivitettyihin ehtoihimme yhdessä asianajajien kanssa. Voit asiakkaana olla varma, että henkilötietojasi käsitellään näiden vaatimusten mukaan.

Käsittelemme kaikkia meille antamiasi henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Takaamme, että emme myy tai anna henkilötietojasi kolmansien osapuolten käyttöön, vaan käytämme niitä ainoastaan yrityksen sisällä. Sähköpostiosoitettasi käytetään tilausvahvistuksen lähettämiseen tai muuhun tilaukseesi liittyvään tarkoitukseen. Jos haluat muuttaa tietoja tai poistaa tietoja rekisteristämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme tietoja tilauksestasi Klarnalle, jos olet valinnut maksuvaihtoehdoksi Klarna-maksun. Jos haluat tietää, mitä tietoja sinusta tallennamme, ota yhteyttä.

Kun olet tehnyt tilauksen, keräämme henkilötietojasi: osoitteesi (toimitus- ja laskutusosoitteen) ja tietoa valitsemastasi maksutavasta (luottokortin numero, luottokortin haltija).

Kun vierailet verkkosivuillamme tai teet tilauksen, keräämme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä tilauksesi. Käsittelemme henkilötietoja voidaksemme tutkia tai ehkäistä petoksia ja käsitellä maksuja (maksamattomat laskut).

Voimme lisäksi keräämiemme henkilötietojen avulla pitää sinut ajan tasalla IDUN Mineralsin tuotteista ja palveluista sekä tarjota alennuksia ja mainoksia.

Varaamme lisäksi oikeuden vapaasti kerätä ja julkaista yleisiä tilastotietoja kävijöistämme, lukuun ottamatta yksityiskohtaisia tietoja, kuten kävijöiden nimet ja osoitteet. Voimme koota tilastoja, joita tarvitsemme tulkitaksemme verkkosivujemme kävijöiden käyttäytymistä verkossa (kuten markkinointi muiden sivujen kautta, myyntitilastot, mistä kävijät tulevat jne.)

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti kukaan muu kuin IDUN Minerals ei säilytä kävijöihin liittyviä tietoja ja tietoja käytetään ainoastaan yrityksen sisäisesti.

IDUN Minerals käsittelee keräämiään henkilötietoja. Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on kirjanpidon kannalta tarpeellista.

IDUN Minerals ei siirrä tai muutoin tarjoa henkilötietoja tytäryhtiöille, kolmansille osapuolille tai liikekumppaneille ilman, että siitä ilmoitetaan sinulle. IDUN Minerals tekee kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta henkilötiedot ja tietosuoja turvataan ja estetään tietojen vääristäminen, vahingoittaminen, tuhoaminen ja asiaankuulumattomien kolmansien osapuolten pääsy tietoihin. Tämä toteutetaan teknisten ja hallinnollisten toimenpiteiden avulla.

MUUTA

Varaamme hinta- ja tuotetiedoissa oikeuden painovirheisiin, virheellisiin tuotetietoihin ja loppualeen.

Jos olet alle 18-vuotias, sinulla tulee olla huoltajan lupa, jotta voit tehdä tilauksen. Teemme aina ilmoituksen petostutkimuksista.

Kiistat

Kiistat ratkaistaan ensisijaisesti asiakaspalvelun kanssa. Noudatamme Swedish Complaints Boardin suosituksia ja hyödynnämme myös Euroopan komission Dispute Resolution Toolia: http://ec.europa.eu/consumers/odr

YHTEYSTIEDOT

IDUN Minerals AB

Lindhagensgatan 74

112 18 Stockholm

Puh: +46 8 22 72 40

Sähköposti: [email protected]

Organisaationumero: 559075-1664

Yhteystiedot:

+46 8 22 72 40

[email protected]

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

 

tuotettu Wikinggruppen