Dear customer we are closed until end of summer. We wish you a lovely holiday and welcome back then!

Dear customer we are closed until end of summer. We wish you a lovely holiday and welcome back then!

HYPOALLERGEENINEN MEIKKI

Allergia on kehon yliherkkyysreaktio aineelle, joka on harmiton useimmille meistä. Kehon suurin elin, iho, ja myös silmät ovat erityisen herkkiä allergeeneille ja infektioille. Tästä syystä näillä alueilla käytettäviltä meikkituotteilta kannattaa vaatia paljon.

 

Allergisen, tai herkkäihoisen kannattaa sulkea pois kaikki ainesosat, jotka saattavat aiheuttaa ärsytystä ja käyttää iholla vain mietoja tuotteita ilman ärsyttäviä ja allergisoivia ainesosia. Usein allergisia reaktioita aiheuttavia aineita ovat nikkeli, kromi, parfyymi ja tietyt säilöntäaineet. Siksi me IDUN Mineralsilla olemme täysin poistaneet nikkelin, kromin ja parfyymit kaikista tuotteistamme. Tuotteissa, jotka vaativat säilöntäaineita (kuten ripsivärit), olemme valinneet eri säilöntäaineet eri tyyppisille ripsiväreille, jotta edes yksi ripsiväri soveltuisi asiakkaalle.

Perustuotteet koostuvat 100% erityisen tarkkaan puhdistetuista mineraaleista, jotka on sopeutettu herkälle iholle. Mineraalit on puhdistettu nikkelistä, kromista ja mikro-organismeista.Ne eivät sisällä talkkia, öljyä, silikoonia, parfyymejä, vismuttia tai säilöntäaineita (kuten parabeenejä) – aineita, jotka voivat aiheuttaa kutinaa, ihottumaa ja allergisia reaktioita. Tuotteet ovat myös epäorgaanisia ja vedettömiä, mikä estää bakteerien synnyn.

IDUN Mineralsin Powder FoundationPuuterimainen meikkivoide on myös ainut ruotsalaisen Allergia- ja Astmaliiton suosittelema kosmeettinen tuote markkinoilla.  Katso lisää meikkiemme sisällöistä täältä.