Dear customer we are closed until end of summer. We wish you a lovely holiday and welcome back then!

Dear customer we are closed until end of summer. We wish you a lovely holiday and welcome back then!

ELÄINYSTÄVÄLLINEN KOSMETIIKKA

Meiltä kysytään usein, testataanko tuotteitamme eläimillä. “Onko vielä tuotteita, joita testataan eläimillä?” Miksi tuotteita täytyy testata eläimillä? Mitkä meikkisarjat eivät testaa eläimillä?”
Ymmärrämme nämä tärkeät kysymykset ja olemme tyytyväisiä siitä, että niin moni välittää planeettamme eläimistä ja haluavat ostaa eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

Ainoastaan “Leaping Bunny” pupumerkillä merkityt tuotteet voi helposti tietää eläinkokeettomiksi tuotteiksi. Me IDUN Mineralsilla emme käytä minkäänlaisia eläinkokeita.
Mutta koska asia arveluttaa monia, haluamme kertoa taustoja sille, miksi jotkin yhtiöt testaavat eläimillä.

ELÄINKOKEET

Euroopan lainsäädännön mukaan raaka-aineita eikä valmiita tuotteita saa testata eläimillä.  On kuitenkin olemassa kosmetiikkamerkkejä, joita myydään maissa, joissa lainsäädäntö on toisenlainen ja vaatii valmistajaa tekemään eläinkokeita (kuten Kiina). Tämä tarkoittaa, että jos yritys myy tuotteitaan Kiinassa sijaitsevassa kaupassa eikä sillä ole omaa valmistusta maan sisällä, tuote täytyy testata eläimillä. Se on maan vaatimus myytäviä tuotteita kohtaan. Kuten Euroopassa on oma lainsäädäntö, jossain muualla vaaditaan eläinkokeiden käyttöä. Jää yrityksen päätettäväksi halutaanko tuotteita myydä tällaisilla markkina-alueilla. Yritys voi välttää eläinkokeiden käytön tekemällä päätöksen olla myymättä tuotteitaan kyseisessä maassa.

Kun ostat IDUN Minerals tuotteen, voit olla varma, että tuotetta ei ole testattu eläimillä.

 

IDUN Minerals rakastaa eläimiä ja haluamme huolehtia elämästä maapallolla!