IDUN Minerals
SVALANMÄRKTMEIKKIPUUTERI RUOTSIN ASTMA- JA ALLERGIALIITON SUOSITUSLISTALLE
Ruotsin Astma- ja allergialiiton suositukset auttavat kuluttajia valitsemaan tuotteita, jotka ovat turvallisia allergianäkökulmasta katsottuna. IDUN Minerals –sarjan meikkipuuteri on ainoa kosmetiikkatuote, joka on päässyt Ruotsin Astma- ja allergialiiton suosituslistalle. Tuotteelle on annettu myös Svalanmärkt (Pääsky-merkki), joka osoittaa, että tuote ei sisällä yleisimpiä allergeenejä eikä muita ihoa ärsyttäviä ainesosia.

IDUN MINERALS


IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.TULEVAT ESITTELYT


IDUN Minerals -esittelijöitä voit tavata apteekeissa eri puolella Suomea tekemässä pikameikkejä ja opastamassa oikeiden sävyjen valinnassa.

Lähiviikkojen meikkipäivät:

20.2 klo 12-18, Puijonlaakson Apteekki, Kuopio (apteekki järjestää)
24.2 klo 11-17, Nurmeksen Apteekki
2.3 klo 11-17, Ylöjärven Apteekki
3.3 klo 12-18, Koivu Apteekki, Tampere
8.3 klo 11-16, Niiralan Apteekki
8.3 klo 11-16, Yliopiston Apteekki Lappeenranta (apteekki järjestää)
8.3 klo 12-16, Onni Apteekki, Lohja (esittely)
10.3 klo 12-17, Apteekki Isokannel, Helsinki (esittely)
20.3 klo 12-16, Myyrmannin Apteekki, Vantaa (esittely)

Tervetuloa tutustumaan upeisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin IDUN Minerals -meikkeihin!

IDUN FACEBOOKISSA


NORRSKEN -MEIKKIVOIDE


Valoaheijastava nestemäinen mineraalimeikkivoide, joka tuo kasvoille tasaisen kauniin pinnan ja suojaa samalla ihoa. Erittäin tarkasti puhdistetut mineraalipigmentit vesipohjaisessa koostumuksessa antavat luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen.


OIKEA SÄVY?


Maahantuoja: Mikacos Oy | Pulttitie 18 | 00880 Helsinki | Puh: (09) 751 04 400 | E-mail: info@mikacos.fi